Je kunt auto raamfolie aanbrengen om je autoruiten te tinten. - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Je kunt auto raamfolie aanbrengen om je autoruiten te tinten.

29 Aug 2024

We noemen dit ook wel eens de autoruiten blinderen, al betekent dit natuurlijk niet dat je niets meer kunt zien door de ruit. Het wordt wel eens ‘blinderen’ genoemd omdat het wel een aardig deel van het zicht van buiten naar binnen wegneemt, waardoor je wat meer privacy in je auto creëert door auto raamfolie aan te brengen. Bij Muursticker4Sale hebben we meerdere soorten auto raamfolie voor je klaarliggen. Wij maken het graag op maat voor je, zodat jij er direct mee aan de slag kunt. Waarom zou je nu je autoruiten blinderen, of tinten, met behulp van raamfolie? Wij geven je inzicht in een aantal mooie voordelen.

1. Het houdt je auto koeler in de zomer

Getinte autoramen zorgen ervoor dat je auto koeler blijft in de zomer. We weten allemaal wel hoe heet het kan worden in de auto als deze een tijd in de volle zon staat. Ook als je geblindeerde autoruiten hebt wordt je auto warm van binnen, maar je merkt wel dat je auto koeler blijft dan wanneer je geen auto raamfolie op de ruiten hebt. Hier komt nog een mooi voordeel bij kijken. Je hoeft minder snel je airco te gebruiken en je hoeft deze ook minder sterk te gebruiken als je de airco wel nodig hebt. Dit betekent dat je brandstof kunt besparen. De warmte wordt met gemiddeld dertig procent gereduceerd.

3. Minder last van schitteringen en Uv-stralen

Je kunt je autoruiten blinderen om minder last te hebben van schitteringen als de zon schijnt. De zon kan soms fel de auto in schijnen, zeker als de zon laag staat, waardoor je er veel last van kunt hebben. Deze schitteringen belemmeren je zicht en zijn gewoon onprettig. Ze nemen af wanneer je besluit je autoruiten te tinten met onze auto raamfolie. Weet je dat je ook kunt verbranden als je in de auto zit? Uv-stralen van de zon komen namelijk gewoon door autoruiten heen. Ze voelen niet alleen heet aan, maar kunnen dus ook je huid verbranden. Ook het risico op zonverbranding neemt af als je auto raamfolie gebruikt om je autoruiten te tinten.

3. Je profiteert van meer privacy in je auto of bedrijfswagen

Het kan heel onprettig zijn als voorbijgangers of mensen naast je in het verkeer gewoon je auto in kunnen kijken. Dit geldt zeker als je waardevolle spullen in je auto hebt liggen, zoals dure gereedschappen in je bedrijfswagen. Door je autoruiten te blinderen kun je meer privacy creëren. Mensen kijken minder makkelijk je auto in en zien niet direct wat er allemaal in je auto of bedrijfswagen ligt. We hebben meerdere varianten in ons assortiment, waardoor je de mate van blindering of tinten zelf kunt bepalen:

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je je aan de wettelijke voorschriften houdt. Zo is het niet toegestaan om de voorruit te blinderen.

4. Je beschermt je autobekleding met auto raamfolie

De bekleding van je auto wordt voortdurend blootgesteld aan de zon. Afhankelijk van de soort bekleding kan dit zorgen voor verkleuringen, uitdroging of scheuren. Een aanzienlijk deel van de schadelijke stralen van de zon wordt geblokkeerd door de auto raamfolie, waardoor je bekleding beter beschermd is en dus langer mooi blijft. Uiteraard worden ook andere dingen in je auto, zoals losse eigendommen, beschermd.

5. Het is prettiger voor je ogen

Heb jij wel eens voor een lange rit achterin een auto gezeten en voortdurend met de ogen moeten knijpen? Dan weet je dat je daar behoorlijke hoofdpijn van kunt krijgen. Fel zonlicht is niet prettig voor de ogen, maar een paar uur met een zonnebril op zitten in de auto is ook niet altijd wenselijk. Je autoruiten tinten biedt een oplossing. Het binnenkomende licht vermindert, waardoor je minder snel last hebt van vermoeide ogen en hoofdpijn. Dat is een stuk comfortabeler!

6. Het ziet er gewoon stoer en trendy uit

Laten we eerlijk zijn: het oog wil ook wat! Geblindeerde ramen geven je hele auto gewoon een stijlvollere look. Het ziet er stoer en trendy uit. Zeker bij sportieve automodellen maken de geblindeerde ruiten de look echt helemaal af. Natuurlijk is onze auto raamfolie geschikt voor op elke soort auto. Wij maken het graag voor je op maat én we leveren handige instructies mee. Zo wordt de auto raamfolie aanbrengen ook een fluitje van een cent. Bestel direct jouw favoriete variant of neem contact met ons op voor meer informatie en advies. Wij helpen je graag verder.