Raamfolie met eigen foto bestellen bij - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Raamfolie met eigen foto bestellen bij Muursticker4Sale

29 Jul 2024

Weet je dat je nu ook raamfolie met eigen foto kunt bestellen bij Muursticker4Sale. In ons assortiment vind je natuurlijk al langer producten die je kunt personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de muurstickers met eigen tekst of aan de leuke muurcirkels met eigen foto. Nu heb je bij ons ook de mogelijkheid om een raamfolie met eigen foto te bestellen, ideaal om bijvoorbeeld glazen binnendeuren of interne ramen een persoonlijke touch mee te geven. Natuurlijk maken wij het product helemaal op maat voor je!

Ontdek de voordelen van een raamfolie met eigen foto

Je geeft echt iets unieks aan je interieur of zelfs je kantoorruimte met een mooie raamfolie met eigen foto, of je deze folie nu aanbrengt op glazen binnendeuren, grotere of kleine interne ramen, of bijvoorbeeld op glazen scheidingswanden. Groot of klein, wij maken de raamfolie met eigen foto graag voor je op maat. Natuurlijk biedt deze raamfolie diverse mooie voordelen. Allereerst zorgt het voor een unieke en persoonlijke decoratie die je nergens anders vindt. Daarnaast biedt het praktische voordelen, zoals privacy, zonder dat er veel natuurlijk licht in de ruimte verloren gaat. Het is ideaal voor zowel thuis als op kantoor, waar het ook ingezet kan worden voor reclame of het benadrukken van je merkidentiteit. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een raamfolie met logo voor je bedrijf.

Hoe bestel je de raamfolie met eigen foto in onze shop?

Je kunt bij ons altijd raamfolie op maat laten maken, ook als je een raamfolie zoekt met een speciaal design of een uitgesneden tekst. Doordat wij alles op maat maken, aan de hand van jouw wensen, is eigenlijk alles mogelijk. Het bestellen van een raamfolie met eigen foto is via Muursticker4Sale ook heel eenvoudig. Kies een foto die je mooi vindt en upload deze via onze website. Dit kan een familiefoto zijn, een vakantiekiekje of een professioneel gemaakte afbeelding. Meet je raam nauwkeurig op en geef de exacte afmetingen bij je bestelling aan ons door. Zo zorgen we ervoor dat de raamfolie perfect past op jouw raam.

Hoogwaardige kenmerken van de gepersonaliseerde raamfolie

Natuurlijk kun je bij de gepersonaliseerde raamfolie met de print van je eigen foto ook rekenen op de beste kwaliteit. Onze raamfolie is hoogwaardig en biedt de beste kenmerken. Zo kun je onze raamfolie aanbrengen op HR++ glas, of zelfs op HR+++ glas, zonder dat er een risico op thermische breuken ontstaat. Daarnaast is de maatwerk raamfolie met eigen foto 65 procent licht doorlatend, waardoor je wel van meer privacy geniet, maar de kamer niet direct heel donker wordt. Onze raamfolie is bestand tegen temperaturen van -30 °C tot 110 °C en verkleurt niet. Daarnaast krijg je maar liefst 5 jaar garantie op je bestelling, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Een raamfolie met foto in kleur of zwart-wit

Onze gepersonaliseerde raamfolie is ideaal voor diverse toepassingen, zowel thuis als in kantoorpanden. Voor kantoren geldt dat de raamfolies ook de veiligheid kunnen verhogen. Glazen scheidingswanden en glazen deuren zijn vaak niet goed zichtbaar, waardoor er ongelukken kunnen gebeuren. Door maatwerk raamfolie toe te passen maak je het glaswerk goed zichtbaar, wat de veiligheid verhoogt. Natuurlijk kunnen wij de raamfolie met eigen foto of een zakelijk logo maken zoals jij het wilt. De foto kan op de raamfolie worden geprint in kleur, maar je kunt ook een mooie zwart-wit foto aanleveren voor een zwart-wit raamfolie. Kom je er zelf niet helemaal uit wat je wilt? Dan denken wij natuurlijk graag met je mee.

Personaliseer je glazen douchecabine met de raamfolie

We hebben al benoemd dat je de raamfolie met eigen foto kunt toepassen op glazen deuren en bijvoorbeeld interne ramen, maar er zijn meer mogelijkheden. Heb jij een volledig glazen douchecabine en wil je wat meer privacy in de douchecabine realiseren, bijvoorbeeld omdat de badkamer vaker door meerdere personen tegelijk wordt gebruikt of gewoon omdat je je er prettiger bij voelt? Dan kun je ook hiervoor een raamfolie met eigen foto of een afbeelding die je mooi vindt gebruiken. Zo kun je de maatwerk raamfolie in een horizontale band over de douchecabine aanbrengen, op een hoogte die je zelf mooi en prettig vindt. Door de hoge kwaliteit van de raamfolie hoef je je geen zorgen te maken dat de raamfolie door het vocht loslaat.

Bestel voordelig jouw unieke raamfolie met eigen foto

Wil jij ook thuis of op kantoor gaan genieten van een gepersonaliseerde raamfolie met eigen foto? Je kunt direct je bestelling plaatsen en wij gaan ermee aan de slag. We zorgen ervoor dat je je bestelling op korte termijn al binnen hebt. Wil je eerst meer weten over de raamfolie met eigen foto of heb je behoefte aan een advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.